Datum kreiranja 10 mart 2012
Štampa

reflektor 3

REFLEKTOR TRAŽI: Reflektor traži free-lance grafičkog dizajnera za rad na projektima koji uključuju grafičku obradu naših redovnih izdanja, kao i povremenu grafičku obradu promotivnih materijala i specijalnih projekata. Finalni proizvod vašeg rada će biti: originalno grafičko rešenje za avatar književnog dela u dve rezolucije, za upotrebu na internetu i softverskim aplikacijama, derivat grafičkog rešenja avatara namenjenog download karticama i koricama za CD, kao i njihova priprema za štampu.

Opširnije: Tražimo grafičkog dizajnera
 
Datum kreiranja 02 mart 2012
Štampa

reflektor 3

 

U ime izdavačke kuće REFLEKTOR – knjige za slušanje pozivamo Vas da nam se pridružite na prezentaciji dosadašnje produkcije naših audio izdanja. Veče će se održati u nedelju, 11.marta 2012. u baru ZWEITBESTER, Heumühlgasse 2, Beč, s početkom u 19h.

 Učestvuju urednik izdavačke kuće Reflektor Vladimir Arsenijević i predstavnica za nemačko govorno područje Jelena Petrović.

Na večeri ćete imati priliku da kupite naša izdanja po specijalnim promotivnim cenama.

Opširnije: Reflektor u Beču: 11 Mart 2012, 19h @ Bar ZWEITBESTER
 
Joomla SEF URLs by Artio
You are here:   HomeVesti

Garantujemo da proizvod koji ste kupili putem ovog sajta odgovara opisu koji je tu dat. U slučaju da proizvod nije u skladu sa opisom, zamenićemo ga proizvodom koji jeste. Poseta ovom sajtu je slobodna i dolazi bez garancije funkcionalnosti i bez odgovorosti za eventualnu štetu nastalu posetom. Proizvodi su samo za ličnu upotrebu.  

Garantujemo da svi lični podaci koje ostavite prilikom posete našem sajtu neće biti davani trećim licima.